poniedziałek 20 listopada
– zupa pomidorowa z ryżem ( 1,7,9 )
– pierogi z serem ( 7 )
– sorbet z mango ( 7 )
– woda
wtorek 21 listopada
– zupa kapuśniak ( 1,7,9 )
– medalion drobiowy z grzankami ( 1,7)
– ziemniaki pure
– fasolka szparagowa żółta z bułką tartą
– woda
środa 22 listopada
– zupa krem z kalafiora ( 1,9 )
– gołąbki pleszewskie w sosie pomidorowym ( 1,3 )
– ziemniaki
– sałatka z ogórka kwaszonego i kukurydzy
– woda
czwartek 23 listopada
– zupa pieczarkowa z makaronem ( 9 )
– strogonow z indyka (3)
– kluski półfrancuskie
– surówka z kapusty pekińskiej, marchwi i pora
– woda
piątek 24 listopada
– zupa węgierska z papryką ( 1,7,9 )
– ryba smażona w sosie greckim ( 7 )
– ziemniaki z koperkiem
– woda
