poniedziałek 20 listopada

– zupa pomidorowa z ryżem                                               ( 1,7,9 )

– pierogi z serem                                                                   ( 7 )

– sorbet z mango                                                                   ( 7 )

– woda

wtorek 21 listopada

– zupa kapuśniak                                                                   ( 1,7,9 )

– medalion drobiowy z grzankami                                      ( 1,7)

– ziemniaki pure

– fasolka szparagowa żółta z bułką tartą

– woda

środa 22 listopada

– zupa krem z kalafiora                                                          ( 1,9 )

– gołąbki pleszewskie w sosie pomidorowym                   ( 1,3 )

– ziemniaki

– sałatka z ogórka kwaszonego i kukurydzy

– woda

 

czwartek 23 listopada

– zupa pieczarkowa z makaronem                                      ( 9 )

– strogonow z indyka                                                              (3)

– kluski półfrancuskie

– surówka z kapusty pekińskiej, marchwi i pora

– woda

piątek 24 listopada

– zupa węgierska z papryką                                              ( 1,7,9 )

– ryba smażona w sosie greckim                                     ( 7 )

– ziemniaki z koperkiem

– woda